Continuitatea cercetarii sociale a business-ului

Continuitatea cercetarii sociale a business-ului

Planul de continuitate a activitatii reprezinta o colectie de proceduri si instructiuni de actiune dezvoltate special pentru restaurarea activitatii unei organizatii în caz de dezastru. Pentru a fi eficient, planul necesita testare, personal calificat si resurse alternative disponibile.
Derularea unui plan de continuitate operationala poate diferi în functie de companie, tip de organizare, domeniu de activitate etc. Exista însa standarde care stabilesc principalele etape ale acestui proces. 

Mai mult
Cuantificarea activitatilor productive ale angajatilor

Cuantificarea activitatilor productive ale angajatilor

Integrarea tehnologiei în activitatile curente de la job ar putea determina o crestere a performantelor angajatilor români, printre cei mai neproductivi din Europa.
Orice angajat ar trebui sa îmbratiseze tehnologia si sa aiba competente digitale care sa-i permita sa lucreze cu noile inovatii tehnice, daca vrea ca productivitatea muncii lui sa fie la cote ridicate. 
Monitorizarea activitatii angajatilor poate fi benefica pentru o companie, astfel impiedica dezvaluirea de informatii spre concurenta, se asigura ca regulile interne sunt respectate si nu sunt cazuri de hartuire, furt, etc.

Mai mult
Recrutare. Formare profesionala. Integrare.

Recrutare. Formare profesionala. Integrare.

Resursele umane constituie elementul creator, activ si coordonator al activitatii din cadrul organizatiilor, ele influentând decisiv eficacitatea utilizarii resurselor materiale, financiare si informationale. A descrie oamenii ca fiind „resurse” le subliniaza importanta si arata faptul ca managementul lor cere nivele înalte de preocupare sincera fata de oameni, atentie si profesionalism.

Mai mult
Cercetare-Dezvoltare in Stiintele Umane

Cercetare-Dezvoltare in Stiintele Umane

SMART este o firma de cercetare-dezvoltare in stiintele umane, care valorifica rezultatele cercetarii in solutii de business aplicate in recrutare. Activitatea firmei are la baza un design de cercetare ce include metode calitative si cantitative, asigurand validitatea datelor si oferind solutii practice de management a resurselor umane. Studiile de evaluare si de impact constituie baze de cercetare aplicata pentru brevetarea modelului SMART. Participarea la conferinte, publicarea articolelor in reviste de specialitate ofera spatiul de dezbatere si promovare a cercetarilor aplicate in business si resurse umane.

Mai mult

Enter your keyword