Servicii

Platforma de comunicare online

Platforma de comunicare online

Oferim o solutie WEB ideala pentru companiile care ofera servicii de recrutare candidati si locuri de munca, fiind dezvoltata in directia in care poate atinge principalele nevoi de business ale unei firme din acest domeniu de activitate. Plasarea candidatilor pentru un loc de munca este un proces complex, care presupune gestionarea simultana a unui volum mare de informatii.

Candidatii doresc sa fie gasiti, angajatorii au nevoie sa angajeze pe cineva. Un candidat poate alege daca detaliile/profilul de candidat pot fi accesate de angajator.

Acest tool care prezinta proiectul de recrutare al societatii, suscita interesul candidatilor sa se alature acestor proiecte, anima comunitatea candidatilor, etc. Acesta constituie deasemenea un suport pentru publicarea articolelor si stirilor despre societate sau despre piata de recrutare in general, ceea ce favorizeaza dialogul cu candidatii si permite o mai buna intelegere a asteptarilor acestora. Noi acordam mare atentie bogatiei de fluxuri care permit animarea blogului. Astfel actiunea acestuia se inscrie in demersul global de « community management » essential pentru promovarea marcii angajator.

Enter your keyword